LAUSEL LENS HARELİ MAVİ LENS VE GRİ LENS

12-06-2024 14:54

LAUSEL LENS HARELİ MAVİ LENS VE GRİ LENS

Günümüzde lens kullanımının artması ile birlikte kişilerin kaliteli lens arayışı başlamıştır en çok tercih edilen markalardan biri olan lausel lens sahip olduğu CE bandrolu ve gelişmiş steril paketleme yöntemi, modanın takipçisi olmasının yanında insan sağlığına da verdiği önemi arz etmektedir. 

lausel lensler hareli ve haresiz lens olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.Bazı hareli lenslerde kalın hare bulunurken bazı lenslerde ince bir hare bulunmaktadır. Hareli lensler için çerçeveli göz yapısı diyebiliriz. Hareli lens tercih ettiğiniz de göz yapınız olduğundan daha büyük görünecektir. Haresiz demek ise gözün çevresinde belirgin bir çizgi halka ya da diğer bir deyiş ile “ring” olmaması halidir. haresiz lensler gözün kendi doğal haresini alır. 

Hareli lens renk seçeneklerimiz hareli mavi lens, hareli yeşil lens, hareli gri lens gibi birçok seçenek bulunmaktadır. Hareli mavi lens; carolina, fire blue, denim blue, likya blue gibi birçok seçenek bulunmaktadır. Hareli yeşil lens; Amazon, yasemin, zümrüt, olive gibi birçok seçenek  bulunmaktadır. Hareli gri lens ise; shadow, cloud, silver gray gibi seçenekler bulunmaktadır. Aynı şekilde haresiz seçenekleri de bulunmaktadır.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.