Lausel Lens renkleri

21-05-2024 17:42

Lausel lens sahip olduğu CE bandrolu ve gelişmiş steril paketleme yöntemi, modanın takipçisi olmasının yanında insan sağlığına da verdiği önemi arz etmektedir.

Lausel lens çeşitleri, hareli ve haresiz olarak ikiye ayrılmaktadır. Hareli lens çeşitleri ikiye ayrılır; Bazı hareli lenslerde kalın hare bulunurken bazı lenslerde ince bir hare bulunmaktadır.Hareli lens tercih ettiğiniz de göz yapınız olduğundan daha büyük görünecektir. Hareli lens seçenekleri arasında en çok tercih edilen lensler hareli yeşil lenslerdir. Hareli yeşil lenslerimiz şu şekildedir ; Zümrüt, Garden Life, Amazon, Fire Green vb çeşitlerimiz bulunmaktadır. Gözde hoş ve  doğal duruşu tercih sebeplerinden biri daha diyebiliriz. Hareli yeşil lenslerimiz numaralı ve numarasız olarak da kullanılmaktadır. Fakat doktor kontrolünde olması önemlidir. Haresiz demek ise gözün çevresinde belirgin bir çizgi halka ya da diğer bir deyiş ile “ring” olmaması halidir. haresiz lensler gözün kendi doğal haresini alır. 


Ayrıca gri lens ve mavi lenslerimiz son zamanlarda en çok tercih edilen renkler arasında  yer almaktadır. Bunun dışında son zamanlarda en çok sorulan soru “gri lens fiyatları ve mavi lens fiyatları” olmuştur. 

Lausel lensleri hem fiyat konusunda hem kalite hem de sağlık konusuna verdiği önem sayesinde “gri lens ve mavi lens fiyatları” sorusuna verilen cevaplar arasında  yer almaktadır. 

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.