Lausel lens yeşil renk

12-06-2024 14:52
Lausel lens yeşil renk

Lausel lens yeşil renk

“Hareli lens nedir?” kullanıcılar tarafından en çok merak edilen sorular arasında yer almaktadır, bir diğer soru ise”hareli lens doğal durur mu?” sorusudur. Hareli lens nedir, göz çevresindeki siyah belirgin çerçevedir. Gözün hareli olması, göz çevresindeki ince ya da kalın çizgilerin olması durumudur. Bazı hareli lenslerde kalın hare bulunurken bazı lenslerde ince bir hare bulunmaktadır. Hareli lensler için çerçeveli göz yapısı diyebiliriz. Hareli lens tercih ettiğiniz de göz yapınız olduğundan daha büyük görünecektir.  

 Lausel lens sahip olduğu CE bandrolu ve gelişmiş steril paketleme yöntemi, modanın takipçisi olmasının yanında insan sağlığına da verdiği önemi arz etmektedir.Lausel lens yeşil renk doğal duruşu sayesinde en çok tercih edilen renklerden bir tanesidir. Fakat hareli yeşil lens  haresiz yeşil renkli lensten daha çok tercih edilmektedir. Dikkat  çekici olması hareli yeşil lens tercih sebeplerinden biridir tabiki bu durum kişinin zevkine karakterine hatta makyajına göre bile değişiklik göstermektedir. haresi yeşil renkli lens tercih edenler ise doğal bir görünümde olmaktan hoşlanan kişilerdir.

Lausel lens yeşil renkleri ; Zümrüt,  Garden life, Yasemin, Olive gibi birçok ton bulunmaktadır. Dikkat çekici rengi sayesinde Hareli yeşil lensler de en çok tercih edilen model zümrüttür. Haresiz yeşil renkli lenslerde ise elf greendir.

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.